Dübelragasztó Vinilészter 2K 300 ml cyklon

Dübelragasztó Vinilészter 2K 300 ml cyklon

3 993 Ft (9,98€)
CYKLON
5134420
Szürke
300 ml
20
 • Ideális a nehéz tárgyak beltérben vagy kültérben történő rögzítésére a gyors és a minőségi munka biztonságával.

  A sztirolmentes vinil-észter dübelragasztó olyan rögzítőanyag, amelyet korlátok, tetők és egyéb szerkezetek beton-, tégla- vagy kőfelületekhez való rögzítésére használnak.
  Az ilyen típusú dübelragasztók vinil-észterből készülnek, sztirol nélkül, így biztonságosabb és kevésbé mérgező választás a különféle alkalmazásokhoz.
  A sztirolmentes vinil-észter dübelragasztó felhordása speciális injektáló rendszerrel történik, amely a polimer keveréket betonba vagy más szilárd aljzatba fúrt lyukba fecskendezi.
  Ez a fajta horgony nagy szilárdsággal és ellenálló képességgel rendelkezik a húzó-, hajlító- és csavaró terhelésekkel szemben, és állandó kapcsolatot biztosít a horgony és az aljzat között.
  A sztirolmentes vinil-észter dübelragasztó kiválóan ellenáll a vízzel, olajokkal és más vegyi anyagokkal szemben is, így számos ipari és építőipari felhasználásra alkalmas.
  Ezt a fajta ragasztót bel- és kültéren egyaránt használják, különböző éghajlati viszonyok között és különböző felületeken, például betonon, téglán és kővön.
  A sztirolmentes vinilészter kémiai dübelragasztó olyan alkalmazásokban használható, ahol a szerkezetek és berendezések megbízható és tartós rögzítése szilárd tömör aljzatokhoz szükséges.
  hőállóság: -40°C és +80°C között